Over Global-Enterprises

Global Enterprises is een overkoepelende organisatie van en voor Amway Business Owners die gezamenlijk aan hun individuële toekomst bouwen. Wij verzorgen alle begeleiding en scholing volgens internationale succesprincipes middels audiomateriaal en trainingsavonden.

Visie:

Global Enterprises gelooft in de bijzondere vrijheid die ondernemerschap kan bieden. Zonder financiele risico’s en met deskundige hulp, is ieder individue in staat die vrijheid te bereiken.

Missie:

  1. Het ondersteunen van de individuele persoon. Zodat hij/zij in staat wordt gesteld om diens dromen en doelen te verwezenlijken.
  2. Vooroordelen over network marketing wegnemen, door openbaarheid en transparantie van onze bedrijfsvoering.

Ondersteuning:

Global Enterprises  geeft advies en begeleiding aan Amway Business Owners, daarbij gebruik makend van een succesvol en beproefd support systeem.  Landelijke Seminars & locale trainingsavonden plus een uitgebreid pakket aan business support materialen en een persoonlijk business support team bieden elke Amway Business Owner een waardevolle bron van informatie en kennis waardoor succes voor iedereen binnen bereik komt.

Doel:

De uiteindelijke doelstelling van Global Enterprises is het bijdragen aan het persoonlijke succes en de persoonlijke ontwikkeling van de participerende Amway Business Owners.

2 gedachten over “Over Global-Enterprises”

  1. hier merkje dat je dat je door normen en waarden te respecteren het verst komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Have fun, make money and make a difference

X