Belgium – Winter Growth Conference

Winter Conference 23-24 februari 2019 in Charleroi/België

Locatie: Hotel Charleroi Airport (Van Der Valk)
Chaussée de Courcelles 115
6041 Gosselies

Programma (onder voorbehoud):
Zaterdag 23 februari 2019:

10:00 – 23:00 General Session 1

Zondag 24 februari 2019:

12:00 – 16:00 Leadership (Voor iedereen)

Deuren zijn open 45 minuten voor het begin van de meeting

Tickets kopen – klik hier

Tarieven:
Tot 1 februari 2019          – € 115,-
Van 2-21 februari 2019 – € 125,-
Na 21 februari 2019        – € 140.-

Speciale gasten: Diamonds, Bill & Janice Kerr

Opbouwen voor het gezin: Op het tijdstip in hun leven toen ze het bedrijfsplan zagen, waren Bill en Janice allebei op zoek naar verandering. “Ons derde kind, Jenna, werd geboren met verschillende ernstige medische problemen,” zegt Janice, “en de artsen vertelden ons dat ze 24-uurszorg nodig had, misschien gedurende enkele maanden, misschien zelfs meerdere jaren.”

“Janice moest een fulltime moeder worden”, zegt Bill. “Ik merkte tevens dat de bouwsector bergafwaarts ging en ik kon niet voorspellen wat met mijn baan zou gebeuren.”

Toen Bill’s zus de Kerrs benaderde met de mogelijkheid, was het gewoon logisch. “Ik zag geen andere kansen die het inkomen van Janice konden vervangen.”

Toen ik het bedrijf zag, vertelde ons supportteam dat ik mijn financiële situatie  in de komende 5 jaar zou kunnen voorspellen, als ik keek naar wat ik in de afgelopen 5 jaar heb bereikt. “Ik wist dat we moesten diversifiëren. Dit bedrijf werd een kwestie van financiële overleving. ”

Hun bedrijf, hun prioriteiten met het opbouwen van het bedrijf gaf de Kerrs meer dan een paar uitdagingen. “Mensen in een klein stadje in een landelijk gebied weten vrijwel alles wat er gaande is”, legt Janice uit, “en sommige mensen hebben ons echt uitgelachen.”

“Soms was dat moeilijk om te accepteren,” deelt Bill openhartig, “vooral toen ik aan het werk was op een bouwplaats.” Op een avond na een lange werkdag luisterende naar behoorlijk schaamteloos sarcasme, heeft het mij aan het denken gezet:  “Wie waren deze mensen eigenlijk?  Ze betaalden onze rekeningen niet. Als ze een probleem hadden met ons bedrijf, dan was het hun probleem, niet het onze. Ons probleem was om voor onze eigen toekomst te zorgen, en dat is wat we aan het doen waren! ”

De uitdagingen waren niet beperkt tot de werkbelasting. “Met vier kinderen, eentje met speciale behoeften, was mijn grootste uitdaging het jongleren met de kinderen en genoeg tijd aan het bedrijf besteden,” zegt Janice. “Toen we eenmaal de voordelen begrepen, hebben we de tijd voor de zaak vrij gemaakt.”

De Kerrs geven het credit aan het systeem en het supportteam als dé oplossing voor hun ontberingen. “In een conventionele baan of bedrijf, heb je niemand die je begeleidt of helpt om succesvol te worden”, zegt Bill. “Het is net een mijnenveld, de beste manier om er doorheen te gaan is achter iemand anders die het al gedaan heeft!”

“De boeken en audios waren een belangrijk onderdeel van ons succes”, voegt Janice toe. “Het was van onschatbare waarde om de ervaring van iemand anders te kunnen leren en lenen.”

Samen bouwen met het gezin “Toen we voor het eerst onze onderneming startten,” zegt Bill, “hebben we het gebouwd voor onze familie. Ons doel is nu om het samen met onze familie te bouwen. Ik heb altijd al onze kinderen zelf willen opvoeden op een boerderij, maar alleen landbouw bedrijven was financieel niet rendabel. Dankzij het Amway bedrijf hebben we dat doel kunnen bereiken. We hebben onze eigen boerderij kunnen kopen. We hebben nu onze ouders die bij ons wonen, en tussen schapen en koetsritten leven is onze interesse in landbouw een droom die uitkwam. ”