2 gedachten over “The truth about Amway!!!”

 1. Goedemorgen Jellie en Martin, Graag zou ik een kaart bestellen voor het weekend. Ik kom niet vrijdagavond maar zaterdagochtend t/m zondag. Albert geldt hetzelfde voor. Ik laat nog even weten ivm kamers. misschien dat ik bij Rosita slaap. Weet niet hoe Albert dit wil regelen. Donderdagavond maar even overleggen. maar voor mij in ieder geval een kaart graag! Fijne dag nog. Groetjes, Christine Date: Sat, 23 Apr 2016 13:11:01 +0000 To: christinebosma@live.nl

 2. Beste Christine,

  Je kan beter dit soort berichten en bestellingen direct sturen aan Martin en Jellie en niet via de website.
  hun e-mailadres is: info@partnervof.nl

  Met vriendelijke groeten,

  Webmaster
  Global Enterprises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.