Update Amway Business Informatie

Wie informatie zoekt, kijkt tegenwoordig het eerst op internet. Daarom introduceert Amway een nieuwe versie van het onderdeel Business Informatie op de Amway Website. Voortaan kunt u op elk apparaat nog eenvoudiger vinden wat u zoekt.
Enkele belangrijke kenmerken:
Geschikt voor elk apparaat. Dankzij het responsive design kunt u de Business Informatie gemakkelijk doorbladeren op zowel uw smartphone als uw tablet of pc. Responsive design betekent dat de weergave van de lay-out en inhoud automatisch wordt aangepast aan het apparaat dat u gebruikt.
aaa
Snel zoeken op onderwerpen en informatie. Dankzij de duidelijke structuur en het geoptimaliseerde navigatiemenu vindt u moeiteloos de informatie en tips die u nodig heeft. Het onderdeel is nu ingedeeld op onderwerp zoals: Beloningen en incentives, Merken en producten, Over Amway of Uw business managen. Selecteer een onderwerp en u vindt alle relevante content en informatie hierover bij elkaar op één plaats.
Om tegemoet te komen aan uw behoeften, hebben we ook nieuwe content toegevoegd, zoals (log eerst in op de amway site, voordat u op deze links klikt):
Amway feiten – op deze pagina vindt u interessante en relevante bedrijfsgegevens.
Amway productgids – gebruik dit onderdeel om meer te weten te komen over ons assortiment, zodat u producten beter kunt presenteren aan uw klanten.
Bibliotheek – hier vindt u alle bestanden bij elkaar, met gebruiksvriendelijke filters en duidelijke beschrijvingen van het materiaal dat u kunt downloaden.
Apps – alle apps handig op één pagina met links naar Google Play of de App Store, zodat u de apps die u interessant lijken meteen kunt downloaden.
Gebruiksvriendelijk en met een frisse nieuwe look. Of u nu helemaal thuis bent in de digitale wereld of relatief nieuw, de Business Informatie biedt volop nuttige informatie en een prettige gebruikservaring. De nieuwe visuele vormgeving is mooi rustig en consequent doorgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *