Eerste meadows-hale BDS van 2019

Met Platinum gastsprekers Uit Litouwen

Volgende Meadows-Hale BDS (Business Development Seminar) vindt plaats op 19 januari 2019. Sprekers zijn niemand minder dan Platinums Irena en Rolandas Surauciai uit Litouwen. Je wilt deze gebeurtenis niet missen. Koop nu je tickets!

Irena en Rolandas Surauciai

Vóórdat ze de Amway zaak had heeft Irena gewerkt als een advocaat, Rolandas had zijn eigen kleine onderneming. Rolandas is betrokken bij verschillende extreme sporten zoals kiteboarden, wakeboarden, snowboarden, hij rijdt ook op een motorfiets en kan amper leven zonder adrenaline. Ze zijn 12 jaar getrouwd en hebben twee dochters van 12 en 4 jaar oud.
Ze ondertekenden de overeenkomst met Amway aan het einde van het jaar 2010. Aanvankelijk bouwde Irena alleen haar eigen bedrijf en later kwam Rolandas erbij. Ze bereikten Platinum in mei 2018.
Irena startte de Amway-zaak omdat ze op zoek was naar nieuwe kansen in het leven. Ze wilde meer tijd voor haar gezin, minder tijd op kantoor, geen baas en toch goed geld verdienen. Helaas kon de carrière van advocaten de levensstijl die ze wilde niet geven. Uit zijn ervaring weet Rolandas dat eigenaar zijn van een klein traditioneel bedrijf erg moeilijk en stressvol kan zijn.
Irena en Rolandas zeggen dat het platinum-niveau nog maar het begin is en ze gaan verder met het bouwen van hun Amway-zaak, omdat ze financieel vrij willen zijn, meer tijd voor hobby’s willen hebben, veel willen reizen en meer tijd met elkaar en met hun dochters willen doorbrengen.
De upline van Irena en Rolandas zijn: Founders Diamonds Daina & Zilvinas Elvikis, Executive Diamonds Krystyna & Jaroslaw Maksymovic, Triple Diamonds Sophia & Zbigniew Rek, Diamonds Hanna & Don King en Yager family.

BDS Locatie:

GOLDEN TULIP JAGERSHORST EINDHOVEN
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende
Tel: +31 40 2061386

Tickets beschikbaar via uw upline 30 EURO, Early Bird prijs 25 EURO tot 18 januari.

Voorlopig rooster:
14:00h – 14:30h – Planningmeeting (Platinums / Eagles)
14:30u – Hoofdsessie – Deuren open
15:00h – 17:00h – Sessie 1
17:00h – 18:00h – Pauze
18:00u – 20:00u – Sessie 2

Tijdens de pauze is er een buffet beschikbaar voor slechts € 15,00 pp. We moeten niet later weten als op maandag 14 januari hoeveel mensen het buffet gaan gebruiken!
Het buffet bestaat uit zoete deegwaren, sandwiches, soep, warme snacks, koffie, thee, melk en vruchtensappen.
Betaling moet worden gedaan bij de servicedesk van het hotel, voordat de vergadering begint.

  • Nederlandse vertaling in de hal, Franse vertalingen zijn beschikbaar via FM-radio, vergeet uw headset niet.